Håndværker SUMMERcamp 2022 på TronsøSkolen

Gratis deltagelse ????

"Prøv før du vælger" ????

Er der en håndværker gemt i dig? Eller i din søn/datter eller en du kender, og går vedkommende i 7.-9. klasse?
Så afholder TronsøSkolen håndværker SUMMERcamp den første uge i skolernes sommerferie.
Det er gratis at deltage og vil foregå i dagene søndag d. 26/6 til torsdag d. 30/6 i år.
ankomst og indkvartering søndag ca kl 16.00 og afslutning torsdag kl 12.00.
Det vil foregå i vores smedeværksted, hvor vi skal lære lidt færdigheder, og hver enkelt deltager får lov at bygge sit eget vildmarkskomfur.
Derudover vil der være oplevelsen af at gå på en Fri Fagskole.
Kunne du tænke dig at deltage, så send os en besked, eller kontakt skolens administration på 75320722 eller faglærer Karsten Christensen på mail kkc@tronsoeskolen.dk eller telefon 31145466
Eller send os en besked her på Facebook.
Håndværker CAMPEN går under projektet ”prøv før du vælger” og er støttet af Tietgenfonden, hvor Frie Fagskoler i samarbejde med virksomheder og erhvervsskoler afholder camps for elever i udskolingen. Formålet er på en praksisnær, sjov og motiverende måde at åbne unges øjne for karrieremulighederne indenfor de erhvervsrettede fag.

Håndværkercamp