• Faglighed og sammenhold går hånd i hånd

• Spring og dressur på højeste plan, med landets bedste beridere.

• Fællesskabet er i højsædet.

• holdundervisning på alle niveauer

• Springundervisning, også i hold. Både ude og inde.

• Fuld fokus på udviklingen af hest og rytter, for at nå så højt som overhovedet muligt.

Hestelinje - Tronsø Equestrian

Missionen:

Dannelse og uddannelse, socialt, personligt og fagligt.

Visioner:

Tronsø Equestrian tilbyder kvalificeret undervisning på flere niveauer, så den enkelte elev kan vejledes eller kvalificeres til uddannelse i et erhverv med ridesport eller dygtiggøre sig til fortsat udvikling inden for ridesporten.

Tronsø Equestrian tilbyder:

1. Tronsø Equestrian

Der arbejdes på basale færdigheder med rytterens balance og grundridning, og der indøves rutiner omkring de daglige opgaver i stalden som fodring, opsyn, pasning og sikkerhed. Vi tilbyder rytteren at arbejde med fysisk og mental træning samt kost og ernæring, men det er ikke et krav. Vi har en coach tilknyttet hestelinjen, som giver mulighed for ugentlige samtaler

Tronsø Equestrian er for dig der ønsker erfaring med omgang af heste, hvor ridning og staldarbejde er en helhed. En bred tilgang til hesteverdenen, hvor der også skal være plads til hygge.

Undervisning: Alle elever har to ugentlige ridelektioner på hold i enten spring eller dressur ved exam. træner og international springrytter Gitte Dahl eller exam. træner Anna Carina Toft Hermansen.

2. Tronsø Equestrian + Sport/konkurrence

Der arbejdes målbevidst med udvikling af både hest og rytter. Udover rideundervisningen arbejdes der også med rytterens fysiske og mentale træning samt kost og ernæring.

For dig der ønsker koncentreret fokus på konkurrence. Der forudsættes som minimum LB niveau og rytterlicens i spring og LA i dressur.

Undervisning - dressur: Der er én ugentlig enetime af enten exam. berider Bjarne Nielsen eller exam. berider Jens Henrik Wagner. Derudover en holdundervisningslektion i dressur eller spring én gang i ugen.

Undervisning - spring: Der er én ugentlig enetime i spring af enten exam. berider Peter Rahbek eller exam. berider og landstræner Lars Trier Kjøller. Derudover en holdundervisningslektion i dressur eller spring én gang i ugen ved en af skolens beridere.

Optagelse på sport: LA dressur eller LB spring på C plan.

Tronsø Equestrian samarbejder med:

Mentalcoach Rasmus Bagger, som i løbet af året afholder 3 foredrag/workshops på skolen.

Kostvejleder Sanne Steffensen fra Sundtliv, som løbende kommer på skolen og står for træning og kostvejledning.

Hestefysioterapeut Rikke Riis fra Equifysio, som i løbet af året afholder 2 workshops på skolen.