• Luftfoto af skolen fra Juni 2011

• Hvert år tages der gruppebilleder af eleverne, et fra skolestart, og et sidste skoledag.

• Højtiderne fejres med eleverne. Hvert år er der adventsaften op til jul, med eleverne som luciapiger.

Efterskole 9. eller 10. klasse

Kursuspriser for skoleåret 2020/21

Tronsø Efterskole2.400 kr. pr. uge
Tillæg Tronsø Equestrian Sport           300 kr. pr. uge
Tillæg Gokart   300 kr. pr. uge

Ovenstående priser fratrækkes statstilskud, som gives ud fra husstandsindkomst.

Priser hesteopstaldning

Hest (i boks)                         2.500 kr. pr. måned
Pony (i boks)      2.000 kr. pr. måned
Leje af helpart i skolehest   2.500 kr. pr. måned
Tillæg træpiller      300 kr. pr. måned

Opstaldning er inkl. foder, grovfoder ad libitum og brug af faciliteterne.

Opsigelse af hesteopstaldning skal ske skriftligt og til udgangen af igangværende måned.

Traktorkørekort kan erhverves på skolen. Egenbetaling til traktorkørekort udgør ca. 5.000 kr.

Opstartsbeløb
Opstartsbeløbet på 2.800 kr. er todelt og består af:
1.000 kr. som opkræves ved tilmelding til skolen og sikrer eleven en reserveret plads.
1.800 kr. som indbetales før eleven starter på skolen.
Begge beløb opkræves før skolestart og refunderes ikke. Heller ikke hvis kurset afbrydes i utide, eller eleven ikke starter.

Afbrydes kurset i utide opkræves fire ugers ekstra skolepenge fra den dato hvor vi modtager den skriftlige udmeldelse.

Vi tager forbehold for eventuelle prisændringer.