• Luftfoto af skolen fra Juni 2011

• Hvert år tages der gruppebilleder af eleverne, et fra skolestart, og et sidste skoledag.

• Højtiderne fejres med eleverne. Hvert år er der adventsaften op til jul, med eleverne som luciapiger.

Fri Fagskole 10. klasse eller erhvervslinje

Kursuspriser for skoleåret 2020/21

Tronsø Equestrian1.400 kr. pr. uge
Tronsø Equestrian Sport        1.700 kr. pr. uge
Gokart1.700 kr. pr. uge
Landbrug1.400 kr. pr. uge
Teknik, Metal og Auto1.400 kr. pr. uge

Nedsættelse af egenbetaling kan gives ved særlige behov efter individuel vurdering. Kontakt skolen for yderligere oplysning.

Priser hesteopstaldning

Hest (i boks)                         2.500 kr. pr. måned
Pony (i boks)      2.000 kr. pr. måned
Leje af helpart i skolehest   2.500 kr. pr. måned
Tillæg træpiller      300 kr. pr. måned

Opstaldning er inkl. foder, grovfoder ad libitum og brug af faciliteterne.

Opsigelse af hesteopstaldning skal ske skriftligt og til udgangen af igangværende måned.

Traktorkørekort kan erhverves på skolen. Egenbetaling til traktorkørekort udgør ca. 5.000 kr.

Opstartsbeløb kr. 2.800
Beløbet er todelt og består af:
Kr. 1.000 som opkræves ved tilmelding til skolen og sikrer eleven en reserveret plads.
Kr. 1.800 som indbetales før eleven starter på skolen.
Begge beløb opkræves før kursusstart og refunderes ikke efter kursusafslutning. Heller ikke hvis kurset afbrydes i utide, eller eleven ikke starter.

Afbrydes kurset i utide opkræves fire ugers ekstra skolepenge fra den dato hvor vi modtager den skriftlige udmeldelse.

Vi tager forbehold for eventuelle prisændringer